Om os

LIVE HAPPY, LIVE HEALTHY, LIVE NOW

Hos os har naturlige produkter været vores fokus siden virksomhedes start. Grundlagt i 1968 – i en tid hvor kosttilskud som vitaminer og mineraler kun var for de få. Og hvor sundhed og helsekost blev betragtet som hippie-agtigt. Der er sket meget siden hen.
I dag ved vi hvor vigtig en sund og varieret kost er for en velfungerende krop. Og vi ved præcist hvilken funktion næringsstoffer, vitaminer og mineraler har.

Stifter, Elwood Richard var en anerkendt amerikansk biokemiker, som i sin forskning var stærkt optaget af hvordan fysisk performance kunne forbedres via sund kost og kosttilskud. I sin forskning blev han overbevist om sundhedsfordelene ved naturlige produkter og hvad sund kost gør for din sundhed og livskvalitet.

NOW Foods er en familievirksomhed. I mere end 50 år har vi udviklet kosttilskud og ernæringstilskud til professionelle sportsudøvere og sågar olympiske atleter. Med egen fabrik og egne laboratorier udvikles og testes rene og naturlige formuleringer. Vi tilsætter kun det, din krop genkender når det drejer sig om de populære proteinpulver, aminosyrer (BCAA) eller vitaminer og mineraler. Vi er kompromisløse i vores kvalitet. Hvis du ligesom os elsker naturlige sportstilskud, så er vi et perfekt match. Ingen kunstigheder kun naturligheder. Det er vores løfte til dig.

NOW Sports er en del af den amerikanske koncern NOW Foods.

Dansk forhandler: Icepharma A/S er distributør og har eksklusive rettigheder til at sælge og markedsføre NOW Sports i Danmark.