Ready, Go, Rest

Forberedelse – Træning – Restitution

De 3 vigtigste ingredienser til dig og din sport. Træning er dit mål, men din krop skal både være klar inden og passes på efter. Hos NOW Sports har vi samarbejdet med sportsfolk og professionelle atleter i de seneste 50 år. Dette samarbejde har givet os unikke indsigter i kroppens behov før, under og efter træning.

I vores serier finder du derfor indsigtsfulde formuleringer til før, under og efter dine træningspas, det kalder vi READY – GO – REST.

READY

TIL DIN FORBEREDELSE
Vi har gjort det nem for dig at finde det bedste inden du skal i gang, prøv fx vores PRE-WORKOUT, der giver dig den nøjagtige mængde af BCAA samt energigivende ingredienser fra blandt andet grøn te ekstrakt. Når du træner hårdt har din krop brug for den rette mængde af næringsstoffer, mineraler og vitaminer. Her anbefaler vi at du tager et kig på vores OMEGA 3 FISKEOLIE, som en del af din ”READY-rutine”.

GO

TIL UNDER DIN TRÆNING
Hvis du træner meget og hårdt, anbefaler vi at du indtager BCAA (forgrenede aminosyrer) under din træning. Det nemmeste er at bruge BCAA PURE POWDER – vores BCAA i pulverform, der hurtigt opløses i vand – bedst i din shaker. NOW® BCAA pulver er et kosttilskud, der giver dig en koncentreret mængde af de 3 forgrenede aminosyrer L-leucin, L-isoleucin og L-valin i det optimale 2:1:1 forhold, der sikrer dig en god aminosyrefordeling.

REST

BOOST DIN RESTITUTION
Din krop udsættes for stor belastning, når du træner meget. Under træningen nedbryder du dit muskelvæv og det er først under restitutionen at dine muskler bygger sig stærkere. Derfor er det vigtigt for kroppen at reparere muskelcellerne og genopfylde energidepoterne til næste træning. Et restitutionsmåltid er et mellemmåltid, som du bør indtage lige efter din træning for at hjælpe din krop med disse processer. Et proteintilskud eller proteinpulver er en af de mest simple måder at udnytte det anabole vindue efter træning. Indtag et af NOW SPORTS PROTEINPULVER hurtigst muligt og maks. 30 minutter efter træning. Alle vores proteinpulver ligger let i maven, er fri for tilsætningsstoffer og andre kunstigheder. Til din ”REST-rutine” anbefaler vi at du tager et kig på vores sortiment af både animalske og vegetabilske proteinpulver. Der er helt sikkert et proteinpulver til din smag og type.

Træner du udholdenhedssport og har brug for et hurtigtvirkende energitilskud? så tag et kig på vores helt nye carbo-loader: NOW® SPORTS CARBO ENDURANCE POWDER. Her får du 100% Isomaltulose i pulverform. Lav din egen energidrik til under/efter din træning, når du dyrker højintensiv sport, der varer mere end et par timer.

Når du træner hårdt har din krop brug for den rette mængde af næringsstoffer, mineraler og vitaminer. Her anbefaler vi at du tager et kig på vores VITAMIN D3 samt MAGNESIUM, som en del af din ”REST-rutine”.

At restitutionsmåltidet er vigtigt skyldes for det første, at en fuldstændig genopfyldning af kulhydratlagrene tager 20-22 timer. For det andet oplagres kulhydraterne hurtigst de to første timer efter, at du har trænet. Derudover er kroppen sulten efter proteiner umiddelbart efter overbelastning af bl.a. muskelvæv og knogler. Dette betyder, at det nedbrudte væv har størst mulighed for at genopbygges, hvis kroppen får tilført proteiner lige efter endt træning.

Drik vand!

Efter træning skal du sørge for at drikke vand for at udligne væskeunderskuddet. Din vægtændring fra før til efter træning, fratrukket 1 % af din kropsvægt, svarer til den mængde, du bør drikke ekstra under træning for at sikre, at din præstationsevne ikke forringes mærkbart.