Plant Protein, Creamy Vanilla

20 gram vegansk protein per shake, god ved dig!

Nyhed! Vores nyeste plantebaseret proteinpulver i NOW Sports familien, som vi har glædet os til at præsentere for dig. Her får du endnu et vegansk proteinpulver sammensat med planteproteiner fra ærter, brune ris og quinoa – altså 100% naturlige proteinkilder. NOW® Sports plant protein er et alternativ til dig, der vil undgå mælkeprodukter, men ønsker at få et helt naturligt tilskud protein til din træning.

Helt naturlig, let for din krop at genkende og optage

• Vegansk proteinpulver med ærter, brune ris og quinoa
• 100% plantebaseret
• Hurtigtopløsende

Husk du får gratis fragt på alle ordrer over 375,-

269,00 DKK

Varenummer (SKU): 2092 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Værd at vide om vegansk proteinpulver

NOW® Sports plant protein er et vegansk proteinpulver med 20 gram proteiner sammensat af proteinkilder fra ærter, brune ris og quinoa. Proteiner fra vegetabilske kilder er en ideel kilde til dig, der lever vegansk eller er vegetar. Veganer proteiner er selvfølgelig også til dig, der ikke tåler mælk eller helt vil undgå mejeriprodukter.

Med dette veganske proteinpulver kan du tilføre din krop et tilskud af naturlige proteiner. NOW® Sports plant protein bidrager til at vedligeholde og forøge din muskelmasse. Proteinpulveret er uden tilsat sukker og er i stedet sødet med Stevia. NOW® Sports plan protein er certificeret af Informed-Sport, som er din garanti for et rent proteinpulver, der er testet for mere end 200 forbudte stoffer. Et ideelt valg til dig, der er eliteatlet eller dig, der kun vil give din krop det bedste inden for vegansk proteinpulver.

Til efter dit træningspas
Her er musklerne parate og modtagelige for tilførsel af proteiner og kulhydrater. Du kan vedligeholde og øge din muskelmasse med en vegansk shake med NOW® Sports plant protein.

Bedst i shaker
NOW® Sports plant protein opløses hurtigt ved omrøring. Bedste resultat fås dog ved at anvende en proteinshaker eller mixer til formålet. Du kan tilsætte proteinpulveret i din yndlingsdrik, f.eks. vand, juice eller saft. Prøv dig frem til du rammer den perfekte smag.

Anvendelse

1 strøgen måleske dagligt (ca. 37 g) til 3,0 dl kold væske. Pulveret skal røres op eller blendes i et glas vand, juice eller saft og drikkes med det samme.

NOW® Sports plant protein findes i 3 smagsvarianter: vanilje, chokolade og i en neutral smag. Tips: NOW® Sports plant protein i neutral smag er ideel at anvende i din yndlings-drik. Hvad med at prøve  i soya-kakaomælk? – eller tjek vores Instagram for masser af inspiration #nowsports..

Protein-indhold per smagsvariant:
NOW® Sports plant protein vaniljesmag: 20 gram protein per shake
NOW® Sports plant protein chokoladesmag: 18 gram protein per shake
NOW® Sports plant protein neutralsmag: 22 gram protein per shake

Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil.

Indeholder sødestoffer.

Opbevaring:
Opbevares ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.
Opbevaring efter åbning: Koldt, tørt og mørkt

Indeholder ca. 25 portioner

Yderligere information

Smag

Chokolade, Neutral, Vanilje

Nærings indhold for produktet:

Per 100g | Per Portion (37g)
Energi (kJ/kcal) 1582/378
Fedt
8.1g
Heraf mættet fedt
1.4g
Kulhydrater
22g
fiber
2.7g
protein
54g
salt
2.5g

Ingredienser:

Ærteprotein (Pisum sativum), sødestof (erythritol, steviolglycosider), brun-ris-protein (Oryza sativa), naturlig vanilje aroma, lecithin (solsikke), inulin (blå agave), salt, akaciefibre (Acacia senegal L.), havrefibre (Avena sativa), konsistensmiddel (guargummi), quinoa (Chenopodium quinoa).

Indeholder sødestoffer

Nettoindhold: 907 g