Tilbud

Pea Protein Vanilla Toffee Powder

Nyhed! Hele 25 gram vegansk protein per shake, god ved dig!

NOW® Sports pea protein isolate er et nyt ærteproteinpulver med et højt protein-indhold og masser af BCAA (aminosyrer). Til dig der træner ofte og ønsker et lækkert og velsmagende alternativ til proteinpulver af animalsk oprindelse.

Helt naturlig, let for din krop at genkende og optage

• Vegansk proteinpulver med ærter
• Højt protein-indhold
• Indeholder BCAA (forgrenede aminosyrer)

Husk du får gratis fragt på alle ordrer over 375,-

299,00 DKK 189,00 DKK

Varenummer (SKU): 2134 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Værd at vide om vegansk proteinpulver

Nyhed! Vegansk proteinpulver, som er certificeret af Informed-sport din garanti for et rent produkt. NOW® Sports pea protein er testet for mere end 220 doping-ingredienser og vi tester hver enkelt batch. NOW® Sports pea protein isolate er et nyt vegansk proteinpulver med ærter. Meget højt protein-indhold og masser af BCAA (aminosyrer). Vi har sammensat et vegansk proteinpulver, til dig der træner meget og ønsker et lækkert og velsmagende alternativ til proteinpulver af animalsk oprindelse. 

Højt protein-indhold

NOW® Sports pea protein isolate er et vegansk proteinpulver sprængfyldt med masser af protein til din krop. De naturligt forgrenede aminosyrer de såkaldte BCAA, er nogen af byggestenene i protein. Protein bidrager til at vedligeholde og forøge din muskelmasse. Du får mere end 4,400 mg BCAA og mere end 2,000 mg L-arginine per portion. Proteinkilden er ærter, der er en anerkendt proteinkilde. Derudover er ærteprotein en ideel kilde til dig, der lever vegansk eller er vegetar. Ærteprotein er selvfølgelig også til dig, der ikke tåler mælk eller helt vil undgå animalske produkter. Dette proteinpulver har en lækker smooth stuktur og opløses hurtigt.

Nysgerrig på hvad isolat betyder?
Protein isolat har gennemgået en ekstra filtrering i forhold til et almindeligt koncentrat. Ved denne ekstra filtrering fjernes yderligere fedt, kolesterol og laktose og der opnås derved et produkt med en højere proteinkoncentration. Et protein isolat kan derfor være en mulighed til dig, som gerne vil have proteinet, men som ønsker et lavere fedt- og laktoseindhold.

Til efter dit træningspas
Her er musklerne parate og modtagelige for tilførsel af proteiner og kulhydrater. Proteiner bidrager til øget muskelmasse. Du kan derfor øge din muskelmasse med en vegansk shake med NOW® Sports pea protein isolate.

Bedst i shaker
NOW® Sports pea protein isolate opløses hurtigt ved omrøring. Bedste resultat fås dog ved at anvende en proteinshaker eller mixer til formålet. Du kan tilsætte proteinpulveret i vand, eller hvad med at prøve en plante-baseret mælketype, som soya eller havre? Prøv dig frem til du rammer din favorit shake – eller tjek vores Instagram for masser af inspiration #nowsports.

Anvendelse:
1 strøgen måleske dagligt (41 g) til 3,0 dl kold væske. Pulveret skal røres op eller blendes i et glas vand, juice eller saft og drikkes med det samme. NOW® Sports pea protein isolate findes i den populære smagsvariant vanilje-karamel.

Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil.

Indeholder sødestoffer.

Opbevaring:
Tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.
Opbevaring efter åbning: Køligt, tørt og mørkt

Indeholder ca. 22 portioner

Nærings indhold for produktet:

Per 100g | Per Portion (41g)
Energi (kJ/kcal) 1427/341
Fedt
4.8g
Heraf mættet fedt
0.0g
Kulhydrater
15g
Heraf sukkerarter
2.4g
fiber
4.9g
protein
61g
salt
3.3g
Polyoler
4.9g
L-Histidin
1.5g
L-Isoleucin*
2.8g
L-Leucin*
5.1g
L-Lysin
4.6g
L-Methionin
0.5g
L-Phenylalanin
3.4g
L-Threonin
2.4g
L-Tryptophan
0.5g
L-Valin*
3.0g
L-Alanin
2.5g
L-Arginin
5.2g
L-Asparaginsyre
7.2g
L-Cystin
0.9g
L-Glutaminsyre
10.9g
L-Glycin
2.5g
L-Prolin
2.6g
L-Serin
3.2g
L-Tyrosin
2.3g

*BCCA

Ingredienser:

Ærteprotein isolat fra gule ærter (Pisum sativum), naturlig aroma, sødestoffer (xylitol, steviolglycosider), havsalt.

Indeholder sødestoffer

 

Nettoindhold: 907 g