Pea Protein, Natural Chocolate

Produktbeskrivelse:

11 gram vegansk protein per shake, god ved dig!

Helt naturlig, let for din krop at genkende og optage

• 100% plantebaseret
• Hurtigopløsende
• Indeholder BCAA (forgrenede aminosyrer)

Husk du får gratis fragt på alle ordrer over 375,-

220,00 DKK

Varenummer (SKU): 2218 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Værd at vide om vegansk proteinpulver

Du har givet dig 100% – her har du et 100% plantebaseret proteinpulver med ærter. Vi har sammensat et vegansk proteinpulver, der er et godt alternativ til proteinpulver baseret på mælk eller valleprotein. Lad NOW® Sports pea protein blive din naturlige træningspartner.

NOW® Sports pea protein er et vegansk proteinpulver sprængfyldt med masser af protein til din krop. De naturligt forgrenede aminosyrer de såkaldte BCAA, er nogen af byggestenene i protein. Protein bidrager til at vedligeholde og forøge din muskelmasse. Du får mere end 2,700 mg BCAA og mere end 1,300 mg L-arginine per portion. Proteinkilden er ærter, der er en anerkendt proteinkilde. Derudover er ærteprotein en ideel kilde til dig, der lever vegansk eller er vegetar. Ærteprotein er selvfølgelig også til dig, der ikke tåler mælk eller helt vil undgå animalske produkter. Dette proteinpulver har en lækker smooth stuktur og opløses hurtigt.

Til efter dit træningspas
Her er musklerne parate og modtagelige for tilførsel af proteiner og kulhydrater. Proteiner bidrager til øget muskelmasse. Du kan derfor øge din muskelmasse med en vegansk shake med NOW® Sports pea protein.

Bedst i shaker
NOW® Sports pea protein opløses hurtigt ved omrøring. Bedste resultat fås dog ved at anvende en proteinshaker eller mixer til formålet. Du kan tilsætte proteinpulveret i din yndlingsdrik, f.eks. vand, juice eller saft. Prøv dig frem til du rammer din favorit shake – eller tjek vores Instagram for inspiration #nowsports.

Anvendelse:
2 strøgne måleskeer dagligt (23 g) til 2,0 dl kold væske. Pulveret skal røres op eller blendes i et glas vand, juice eller saft og drikkes med det samme. NOW® Sports pea protein findes i 2 lækre smagsvarianter: chokolade og en neutral smag. Den neutrale smag kan blandes i din foretrukne drik efter træning. Proteinpulveret med chokoladesmag har 11 gram protein per portion, hvor proteinpulveret med neutralsmag har 15 gram protein per portion.

Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil.

Indeholder sukker og sødestoffer.

Opbevaring:
Tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.
Opbevaring efter åbning: Køligt, tørt og mørkt

Indeholder ca. 30 portioner

Nærings indhold for produktet:

Per 100g | Per Portion (23g)
Energi (kJ/kcal) 1457/348
Fedt
6.5g
Kulhydrater
26g
Heraf sukkerarter
13g
fiber
4.3g
protein
48g
salt
2.6g
Calcium - 30%*
243.5mg
Kalium - 15%*
309mg