Tilbud

Instantized Micellar Casein Powder

Produktbeskrivelse

19 gram protein per shake – med langsomt optageligt protein

Helt naturlig, let for din krop at genkende og optage

• Kaseinprotein
• Indeholder BCAA (forgrenede aminosyrer)
• Opløses hurtigt i din shake

Husk du får gratis fragt på alle ordrer over 375,-

289,00 DKK 149,00 DKK

Midlertidigt udsolgt

Varenummer (SKU): 2122 Varekategori: Tag:

Beskrivelse

Værd at vide om proteinpulver

Til dig der træner med høj intensitet og som vil opbygge en sund og stærk muskelmasse med et naturligt proteintilskud. Et oplagt tidspunkt at indtage micellært kaseinprotein er lige inden du går i seng læs hvorfor det er vigtigt for din krop.

NOW® Sports instantized micellar casein er et komplet proteinpulver med en fremragende aminosyrer profil, der typisk har mere end 4,500 mg BCAA per portion. Modsat andre proteinpulvere, har micellært kasein den unikke egenskab, at proteinpulveret efter indtagelse omdannes til en form for proteingel i din mave, hvilket sænker optagelseshastigheden af proteinerne. Ved at have dette depot i maven vil proteinpulveret frigive en jævn strøm af aminosyrer (BCAA) over mange timer.

NOW® Sports instantized micellar casein giver dig altså en langsommere og mere stabil frigivelse af aminosyrer i forhold til andre proteintyper, hvilket gør proteinpulveret særligt velegnet til brug i tidsperioden mellem måltider eller allerhelst lige inden sengetid.

Til før sengetid
Micellært kasein kan du indtage før sengetid for optimal udnyttelse. Det skyldes, at micellært kaseinprotein har en meget anderledes absorptionshastighed sammenlignet med andre proteiner såsom valle, og absorberes i stedet langsomt af kroppen. Denne unikke egenskab ved micellært kaseinprotein betyder, at når det indtages før sengetid, hjælper det kontinuerligt med at forsyne protein og aminosyrer til musklerne igennem de 7-9 timer, hvor du sover. Dette kan igen forbedre restitutionen i løbet af natten såvel som understøtte din muskelvækst. Micellært kasein er primært til dig, der dyrker udholdenheds- og temposport samt styrketræning og som har brug for ekstra protein til dine muskler.

Bedst i shaker
NOW® Sports instantized micellar casein opløses hurtigt ved omrøring. Bedste resultat fås dog ved at anvende en proteinshaker eller mixer til formålet. NOW® Sports instantized micellar casein findes i en helt neutral smag. Den neutrale smag er ideel at tilsætte smagsholdige drikke, f. eks. kan du mixe den i kakaomælk.

Anvendelse:
1 strøgen måleske (24 g) til 2,5 dl. Kold væske. Pulveret skal røres op eller blendes i et glas vand, juice eller saft og drikkes med det samme.

Bør ikke træde i stedet for en varieret og afbalanceret kost samt en sund livsstil.

Opbevaring:
Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys
Opbevaring efter åbning: Køligt og tørt

Indeholder ca. 34 portioner

Nærings indhold for produktet:

Per 100g
Energi (kJ/kcal) 1569/375
Fedt
2.1g
Kulhydrater
4.2g
Heraf sukkerarter
4.2g
protein
79g
salt
0.63g
Calcium - 125%*
1000mg

% af RI* pr. 100 g

*Referenceindtag for en voksen gennemsnitsperson (8400kJ/2000kcal)