Calcium & Magnesium Tabletter

Produktbeskrivelse: KOSTTILSKUD

Nyhed! NOW® Calcium & Magnesium. Når du træner hårdt har din krop brug for den rette mængde af næringsstoffer, mineraler og vitaminer.

NOW® Calcium & Magnesium er en kombination af 2 naturlige mineraler, som sportsfolk og atleter anvender, da mineralerne bidrager til en normal muskelfunktion. Magnesium bidrager ligeledes til at mindske træthed og udmattelse og Calcium – eller kalk – er nødvendigt for vedligeholdelse af normale knogler og tænder

• En normal muskelfunktion
• Mindsker træthed og udmattelse
• Vedligeholdelse af knogler og tænder

Husk du får gratis fragt på alle ordrer over 375,-

99,00 DKK

Varenummer (SKU): 1270 Varekategorier: ,

Beskrivelse

Værd at vide om

NOW® Calcium & Magnesium er naturlige mineraler i ratio 2:1, hvilket betyder at hver tablet indeholder 500 mg Calcium og 250 mg Magnesium. Dette produkt er velegnet til dig, der er veganer eller vegetar, da coatningen af tabletten også er vegansk.

Hvad er Calcium?

Calcium – også kaldet kalk – er det mineral, der findes allermest af i kroppen. Det er især under væksten, hvor knoglerne opbygges, at behovet for calcium er afgørende. 99% af det calcium der er i kroppen findes i knoglerne og tænderne. Kilder til Calcium er mejeriprodukter og grove grøntsager så som bønner og broccoli. Calcium har stor betydning for sunde knogler, muskelsammentrækning, impuls-ledning i nerverne samt størkning af blodet. Daglige calciumanbefalinger er 800 mg for voksne, dog 900 mg i puberteten, og 500 mg hos gravide og ammende. Til sammenligning er der i 1 glas mælk 244 mg Calcium og i en portion havregrød er der 54 mg Calcium. Du skal spise 80 gram broccoli (ca. 2 dl.) for at få 35 mg Calcium.

Knogler: 99 % af kroppens calcium findes i knoglerne. Calcium udgør sammen med magnesium og fosfor den faste substans i knoglerne. Det er derfor disse mineraler, der giver knoglevævet dets styrke. Derfor er en tilstrækkelig mængde calcium vigtig fra du bliver født og op gennem teenageårene, så du kan opbygge en fornuftig knoglemasse. Senere i livet, som voksen og ældre, er en tilpas mængde calcium vigtigt for at sikre at tabet af knoglemasse sker så langsomt som muligt.

Muskler: Uden Calcium ville musklerne ikke være i stand til at oplagre glykogen og dermed energi. Calcium spiller også en meget direkte rolle for sammentrækningen af musklerne og har derved stor betydning for at bidrage til normal muskelfunktion.

Fordøjelsen: Calcium bidrager til fordøjelsesenzymernes normale funktion.

Energistofskifte: Calcium bidrager til et normalt energistofskifte.

Neurotransmission: Calcium bidrager til en normal neurotransmission

Vigtig viden: Vitamin D (Cholecalciferol også kaldet D3-vitamin) er nødvendig for optagelsen af Calcium. Læs mere om Vitamin D her.

Hvad er Magnesium?

Magnesium er et mineral, der findes i mange fødevarer, dog er nødder, frø og bladgrøntsager specielt rige på Magnesium: Andre primære kilder er kornprodukter, bønner, frugt og mælkeprodukter. Bonus-info: kaffe og mineralvand er også gode kilder til Magnesium! Magnesium er vigtigt, når det handler om dine muskler, knogler samt din energi.

Muskler: Magnesium styrer bevægelsen af kalcium på tværs af cellevæggene. Magnesium spiller ligeledes en vigtig rolle ved muskelsammentrækninger og bidrager dermed til normal muskelfunktion.

Knogler: Magnesium bidrager til at vedligeholde normale knogler. Ca. 50 til 60% af kroppens magnesiumindhold findes i knogler og tænder.

Energi: Magnesium indgår i mere end 300 biokemiske processer, der konstant finder sted i vores krop. Magnesium er bl.a. involveret i proteinsyntesen og bidrager til et normalt energistofskifte. Magnesium bidrager også til at mindske træthed og udmattelse.

Anbefalet daglig dosis:
1 tablet dagligt. Tabletten bør indtages i forbindelse med et måltid.
Anbefalet daglig dosis bør ikke overskrides.

Kosttilskud:
Kosttilskud bør ikke træde i stedet for en varieret kost.

Opbevaring:
Opbevares tørt ved stuetemperatur og beskyttet mod direkte sollys.
Opbevares uden for små børns rækkevidde.
Opbevaring efter åbning: Køligt og tørt.

Nærings indhold for produktet:

Per 100g