Om Kasper

Hele mit liv har været håndbold. Siden jeg som 8-årig startede i Ikast KFUM håndbold, hvor jeg spillede det meste af min ungdom. Jeg har spillet i flere danske ligaklubber, og er netop vendt hjem til Danmark efter 2 år i Tyskland – verdens stærkeste håndbold liga.

Tilbage til den bedste danske liga: Fra i år er jeg igen at finde i den danske liga, når jeg går på banen som venstre fløj for min nye klub Ribe-Esbjerg HH – det glæder jeg mig til. Jeg lever 100% af min håndbold, og jeg er nået så langt, fordi jeg først og fremmest altid har kunnet lide at spille håndbold og komme til træning. Man bliver ikke elite-atlet uden at træne hårdt. Det er vigtigt for mig at være en del af et hold – hvor jeg ved at min indsats gør en forskel for holdet.

Som elite håndboldspiller er min hverdag og kost nøje tilrettelagt, da jeg træner 2-4 timer dagligt. Om formiddagen er det styrke eller konditionstræning og eftermiddagstræningen står på haltræning med håndbold i højsædet.
Træning og sundhed går hånd i hånd for mig, jeg har specielt fokus på at få nok energi i min kost – både kulhydrat og masser af proteiner.