Aminosyrer

Aminosyrer er de byggesten, der indgår i proteiner og derved også muskelvæv. Alle fysiologiske processer, der relaterer sig til sport, energi, restitution, muskel/styrke-øgning og fedttab samt humør og hjernefunktion, er tæt knyttet til aminosyrer. Der findes 20 forskellige aminosyrer som kroppen kan danne protein ud fra. Der findes essentielle og de ikke-essentielle aminosyrer. De essentielle aminosyrer findes der 8 af, og kendetegnende for dem er, at kroppen ikke selv kan syntetisere disse og skal derfor tilføjes igennem kost eller kosttilskud. De ikke-essentielle aminosyrer findes der 12 af og disse kan kroppen producere ud fra andre stoffer.

De vigtige forgrenede aminosyrer:
De forgrenede aminosyrer hedder på engelsk ”Branched Chained Amino Acids” og forkortes i daglig tale BCAA. Der er specielt 3 aminosyrer, som du skal kende til nemlig: L-Leucin, L-Isoleucin og L-Valin, som er en del af i alt 8 essentielle aminosyrer. Det er aminosyrer, som kroppen ikke selv kan syntetisere i store nok mængde til at sikre normal vækst og skal derfor tilføjes igennem din kost eller som kosttilskud. BCAA er vigtige aminosyrer for atleter, fordi de metaboliseres i muskelvævet og ikke i leveren ligesom de andre aminosyrer.

Se vores udvalg af Aminosyrer:

Viser alle 5 resultater

 • L-Citrulline 750 mg Sustained Release Tablets

  169,00 DKK MERE INFO
 • Aminosyrer fra Now Sports

  Amino Power Pre-Workout

  294,00 DKK MERE INFO
 • L-Glutamine Powder

  85,00 DKK MERE INFO
 • Aminosyrer fra Now Sports, Amino Acid

  BCAA Pure Powder

  249,00 DKK MERE INFO
 • Aminosyrer fra Now Sports

  Branched-Chain Amino Acids

  119,00 DKK MERE INFO
David Hjort
⭐⭐⭐⭐⭐
Jeg oplevede stort set øjeblikkelig virkning af deres produkt, fra den dag jeg tog deres veganske protein pulver som supplement til min træning.
Anita Fiksdal
⭐⭐⭐⭐⭐
Ragnhildur Þórðardóttir
⭐⭐⭐⭐⭐
Sara Franck
⭐⭐⭐⭐⭐