Informed-sports sportstilskud

Og det bør du heller ikke!

Dog skal specielt professionelle sportsudøvere være opmærksomme på, hvad de spiser og drikker, så de kan holde sig fri for forbudte stoffer i kroppen. Derfor er topatleter altid på jagt efter brands og produkter, de kan stole på.

NOW® Sports garanterer produkternes renhed med Informed-Sport-certificering.

Vores produkter testes i forvejen grundigt for både deres renhed, styrke og komposition, før de kommer på markedet, men vi har valgt også at investere i Informed-Sport-certificeringen for at kunne tilbyde det højeste niveau af sikkerhed og garanti for atleter. Team Danmark anbefaler blandt andet at benytte produkter, der er testet af Informed-Sport, der også er godkendt af Fødevarestyrelsen i Danmark.

Hvad er Informed-Sport-certificeringen?

Certificeringen stammer fra firmaet LGC, der er højt anerkendte anti-doping eksperter og har mere end 50 års erfaring med at forske i og teste produkter i sportsbranchen. Pt. tester de for mere end 200 forbudte stoffer og høj-risiko ingredienser, som fx:

  • Stimulanter
  • Steroider
  • Anabolske midler
  • Beta-2-midler
  • Ulovlige stoffer
  • Maskerende midler

Din garanti for rene produkter

Med Informed-Sport-certificeringen kan professionelle sportsudøvere og olympiske atleter med god samvittighed tage de NOW Sports sportstilskud, proteinpulver, vitaminer og mineraler, de har brug for – og blot koncentrere sig om deres træning.

Dette er også din garanti for markedets reneste produkter.